22 Ekim 2019 10:09 | Son Güncelleme: 22 Ekim 2019 10:10

Trabzonspor'da flaş Uğurcan Çakır gelişmesi!

Trabzonspor'un 23 yaşındaki kalecisi Uğurcan Çakır performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Son olarak Gaziantep FK karşısında çok önemli kurtarışlara imza atan Uğurcan, Yüzde 76'lık kurtarış yüzdesini de yüzde 77'ye çıkardı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Uğurcan Çakır'la ilgili transfer açıklamasında bulundu.

(Fotomaç)

Bu sezon ortaya koyduğu futbol ile Trabzonspor'un en iyi oyuncularından birisi de şüphesiz ki kaleci Uğurcan Çakır oldu. Her geçen gün daha da iyi bir görüntü ortaya koyan 23 yaşındaki file bekçisi, son olarak Gaziantep FK maçında yaptığı kurtarışlarla adından oldukça söz ettirdi.

Uğurcan Çakır'ı uzun zamandır izleyen Liverpool dışında bazı Premier Lig takımları ile birlikte Alman ve İtalyan ekiplerinin de izlediği öğrenilirken genç kaleci yüzde 77'lik kurtarış yüzdesi ile dikkat çekiyor.

Uğurcan 14 resmi maçta 19 gol yemesine rağmen Avrupa liglerinde en iyi kalecilerden biri olarak ismini ön plana çıkarttı. Performansıyla milli takıma kadar yükselme başarısı gösteren genç kaleci ile ilgili Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu'ndan açıklama geldi. İşe detaylar...

Uğurcan Çakır'a 'Liverpool'dan transfer teklifi geldi mi?' sorusuna Bülbüloğlu, "Uğurcan'a transfer teklifi mutlaka geldi. Takım ismi vermek istemiyorum." cevabını verdi.

Önder Bülbüloğlu, "Gaziantep maçında güzel bir sonuç elde ettik, serimiz devam ediyor, çok mutluyuz. Yarışmacı bir takımız, hedefimiz her zaman yukarılarda olmak. Çok iyi mücadele ediyoruz. Benim için önemli bir konu da camiamızın birleşmesi. Yeni yapılanmamız da herkesi mutlu ediyor. Şampiyonluk için konuşmak şu anda çok zor.

Eksiklerimizin de takımımıza katkısıyla takımımız daha da iyi olacaktır. Daniel Sturridge'in kumaşı belli, ben Sturridge'den umutluyum.

Abdülkadir Ömür'ü ben de o kadar çok özlüyorum ki anlatamam. Transfer konuşmak için henüz erken. Bu sezon camiamızda beraberlik oluştu, forma satışlarımız arttı, stadyumumuz doluyor, başkanımız bu işi gayet iyi yürütüyor. Mali durumumuzdaki sıkıntıları da aştık.

İyi oynayan her oyuncumuza teklif geliyor. Uğurcan Çakır çok iyi performans sergiliyor fakat biz bu sezon takımımızın yapısını korumayı düşünüyoruz. Uğurcan'a transfer teklif mutlaka geldi. Takım ismi vermek istemiyorum.

Ünal Hoca'ya nasıl sahip çıktığımızı görüyorsunuz. Ünal Hoca bu takıma çok şey katkı sağladı” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE