10 Eylül 2019 09:03 | Son Güncelleme: 10 Eylül 2019 09:05

Trabzonspor'da sahne Sturridge'in!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, G.Birliği’nin ilk 11’ini şekillendirdi. Geçtiğimiz hafta boyunca idmanlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sturridge’in G.Birliği maçında sahada olması bekleniyor.

(AKŞAM)

Deneyimli çalıştırıcı, İngiliz forveti, Sörloth’ün yanına monte edecek. Karaman, çift forvetle sahaya çıkmayı düşünüyor. Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı’nın sakatlıklarının ardından gözler Kosovalı kanat oyuncusu Donis Avdijaj’a çevrildi. 

Son oynanan Fenerbahçe maçınd 11’de sahaya çıkan 23 yaşındaki oyuncu bir asistle oynamıştı. Teknik Direktör Ünal Karaman’ın da çok güvendiği genç isimlerden biri olan Avdijaj’ın forma şansı bulması halinde bu fırsatı iyi değerlendirmesi bekleniyor.

Diğer Haberler

61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu