06 Haziran 2018 12:33 | Son Güncelleme: 06 Haziran 2018 12:35

Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür açıklaması

Trabzonspor Kulübü Genel Koordinatörü Özkan Sümer, genç oyuncuları Abdülkadir Ömür için kendilerine resmi bir teklif gelmediğini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Genel Koordinatörü Özkan Sümer, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin Abdülkadir Ömür için 25 milyon sterlinlik teklife hazırlandığı yönündeki haberlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Bu konuda somut, resmi bir teklifin olmadığını belirten Sümer, "Bir kısım haberler, aracılar marifetiyle dolaşıyor. Kulübe intikal eden resmi, elimizde bir şey yok. Yönetimde konuşulmuş bir konu değil. Ama bu boyutta bir öneri gelirse elbette kulübün, mevcut şartları doğrultusunda ona ilgisiz kalacağını sanmıyorum." dedi.

Sümer, Yusuf Yazıcı'ya teklifler konusunda ise "Yusuf konusunda teklif de çok güvenilir değil. Bu teklifler de olasılıklar üzerine, birilerinin aracılığıyla olan bir şeydi." şeklinde konuştu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Sümer, "Bir kısım girişimlerimiz var ama sonuç elde ettiğimiz şu ana kadar hiçbir şey yok. Olumlu olarak gelişmeler de var, olumsuz gelişmeler de var ama sonuca dayalı bir noktaya şu anda gelmiş değiliz. Kampa kadar katılmalar bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Sümer, yeni sezon öncesi kamp çalışmalarının iki etabının da yurt dışında gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

(AA)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
NESİNE.COM İLE BAHİS GÜNLÜĞÜ