05 Mayıs 2016 23:23 | Son Güncelleme: 05 Mayıs 2016 23:24

Trabzonspor'dan Erkan Zengin ve Cavanda açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan oyuncular Erkan Zengin ve Luis Cavanda'nın affedildiği açıklandı.

Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan oyuncular Erkan Zengin ve Luis Cavanda'nın affedildiği açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada Erkan ve Cavanda'nın idmanlara başlayacağı ifade edildi.

İşte Trabzonspor'dan yapılan açıklama

"Geçtiğimiz hafta teknik kadromuzun raporu doğrultusunda performans eksikliği nedeniyle ayrı ve başka bir program dahilinde çalışma yapmalarına karar verilen futbolcularımızdan Erkan Zengin ile Luis Pedro Cavanda, yarın A takımımızla birlikte idmanlara başlayacaktır. Diğer 4 futbolcumuz ise A Takım Yardımcı Antrenörü nezaretinde idmanlarına devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur..."

Diğer Haberler

Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz