18 Ağustos 2017 08:48 | Son Güncelleme: 18 Ağustos 2017 08:50

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye büyük transfer çalımı

Fenerbahçe’nin de istediği 24 yaşındaki oyuncu için kiralama teklifini, satın almaya çeviren bordo-mavililer, Milan’la 5-6 milyon Euro civarında bir rakama el sıkıştı. Futbolcuya ise sezon başına 2.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme önerildi.

Durica'nın yanına stoper takviyesi planlayan Trabzonspor, bir süredir Fenerbahçe ile flört halinde olan Gustavo Gomez'in transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

Sarı-lacivertliler gibi ilk etapta oyuncunun kulübü Milan'a kiralama önerisi ile giden bordo-mavililerin, yarışta öne geçebilmek için teklifini satın almaya çevirdiği belirtildi.

Trabzonspor yönetiminin İtalyan ekibiyle 5-6 milyon Euro civarında bir rakama el sıkıştığı gelen bilgiler arasında. Karadeniz kulübünün, oyuncuya ise sezon başına 2,5 milyon Euro'dan 4 yıllık mukavele teklif ettiği öğrenildi.

Başkan Muharrem Usta ve ekibinin, Paraguaylı savunmacıyı ikna ederek, önümüzdeki hafta Trabzon'a getirmesi ve resmi sözleşmeye imza attırması bekleniyor.

Sabah

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler