17 Ocak 2019 16:18 | Son Güncelleme: 17 Ocak 2019 16:19

Trabzonspor'dan özüne keskin dönüş!

Yüksek kontratlı ve takımın yaş ortalamasının yükselten isimlerle yollarını ayıran Trabzonspor, altyapıdan gelen 4 isimle iyice gençleşti. Fırtına’nın yabancı sayısı da 13’te 11’e indi.

(AKŞAM)

Trabzonspor, devre arasında 6 isimle yolların ayrılması ve altyapıdan oyuncu takviyeleri ile beraber yaş ortalamasını düşürdü. Bordo-Mavililer ilk yarıda 26.7 yaş ortalaması ile mücadele ederken Onur, Mustafa, Esteban, Zeki, Burak ve Kucka'nın da takımdan ayrılmasıyla takımın yaş ortalaması 25.1'e düştü. Fırtına’da henüz yasak nedeniyle transfer gerçekleşmezken altyapıdan Oğuzhan Açıl, Berkay Kara, Muza er Kablan ve Ali Karnapoğlu A takım idmanlarına davet edildi.

Kadro dışı çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da Olcay Şahan’ın da takımdan ayrılmasıyla yaş ortalaması daha da düşecek. Esteban Alvarado ve Juraj Kucka'nın takımdan ayrılmasıyla beraber 13 olan yabancı sayısı 11'e indi. Kadrosunda 26 oyuncu bulunan Trabzonspor'da K. Ahmet Çörekçi ve Luis İbanez’in sözleşmeleri ise bu sezonun sonunda sona eriyor.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer