29 Ekim 2016 00:33 | Son Güncelleme: 29 Ekim 2016 00:35

Trabzonsporlulara Akyazı Stadı müjdesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda çim serme çalışmaları başladı.

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, sosyal paylaşım sitesi "Twitter" üzerinden takipçilerine çim serme işleminin başladığını duyurdu.

Saral, çalışmalarla ilgili fotoğraf paylaşımında da bulunarak, "Bu tarihe bir nottur. Akyazı çimleniyor. Tarih Akyazı'da yeniden yazılıyor. Trabzonsporumuz en iyisine layıktır." ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN