18 Mayıs 2020 12:16 | Son Güncelleme: 18 Mayıs 2020 12:17

Trabzonspor'un istediği Guelor Kanga için Galatasaray da devreye girdi

Pandemi sürecinde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bütün kulüpler gibi bonservisi elinde olan isimlere yönelen Galatasaray'da Guelor Kanga sesleri yükseliyor.

(Sabah)

Sarı-Kırmızılılar'ın Sparta Prag ile sözleşmesi bitecek olan ve ismi Trabzonspor ile anılan Gabonlu futbolcuyu gündemine aldığı öğrenildi. Yönetimin orta alanda oynamasına rağmen attığı 10 golle dikkatleri üzerine çeken 29 yaşındaki Kanga'nın menajeriyle temasa geçtiği belirtiliyor.

Trabzonspor'un da bu gelişme üzerine girişimlere hız vereceği ve ezeli rakipler arasında savaş yaşanabileceği ifade ediliyor.

TÜRKİYE'Yİ İSTİYOR

Daha önce Rostov ve Kızılyıldız formalarını da giyen Kanga'nın kariyerine Türkiye'de devam etmek istediği öğrenildi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
RESMİ AÇIKLAMA: 6.ETAP'TA DÜŞEN SPORCU HAKKINDA
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Haluk Kesim