27 Ağustos 2016 12:07 | Son Güncelleme: 27 Ağustos 2016 12:08

Transfer her an açıklanabilir

Fenerbahçe, kadrosuna katmak istediği Jeremain Lens'in kiralanması için Sunderland'le her konuda anlaştı.

Sarı-Lacivertliler, transfer dönemine hızlı bir giriş yapmıştı. Aatif, Neustadter, Van der Wiel, Skrtel ve İsmail Köybaşı’na imza attıran Fenerbahçe, daha sonra frene bastı.

Pereira’nın ayrılış süreci, hemen ardından Dick Advocaat’ın göreve gelmesi için yapılan çalışmalar nedeniyle transfer rafa kalktı. Ancak son dönemde takviye için çalışmalara hız verildi. Advocaat’ın isteğiyle gündeme gelen Jeremain Lens’te mutlu sona ulaşıldı.

28 yaşındaki kanat oyuncusunun kiralanması için hem Hollandalı yıldızla hem de kulübü Sunderland ile her konuda anlaşma sağlandı.

Lens’in transferinin iki gün içerisinde açıklanması bekleniyor. İki senedir Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Hakim Ziyech konusunda da mutlu son çok yakın.

23 yaşındaki ofansif orta saha için Twente ile yapılan görüşmelerde de sona gelindi. Ziyech, bir an önce kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Taraflar el sıkışır sıkışmaz, Faslı futbolcu kendisini Sarı-Lacivertli yapacak imzayı atacak.

Fanatik

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim