24 Temmuz 2016 12:09 | Son Güncelleme: 24 Temmuz 2016 12:09

Transfere Diego Ribas damgası

Fenerbahçe ile yollarını ayırmasının ardından, ülkesinin Flamengo ekibi ile el sıkışan Diego Ribas, transfer piyasasına damga vurdu.

Fenerbahçe ile yollarını ayırmasının ardından, ülkesinin Flamengo ekibi ile el sıkışan Diego Ribas, transfer piyasasına damga vurdu. Sarı-lacivertli ekipte yıllık 3.5 milyon euro kazanan tecrübeli futbolcunun, kırmızı-siyahlı ekipten yıllık 2.2 milyon euro alacağı öğrenildi.

Brezilya’da yaz transfer dönemi salı günü sona ererken Diego bu rakamlarla sezonun ilk üçüne girmeyi başardı. Geçtiğimiz sezonu Chelsea’de kiralık olarak geçiren Corinthianslı Pato yıllık 2.6 milyon, Santos forveti Robinho ise 2.5 milyon euro ile en çok kazanan iki oyuncu olarak öne çıkıyor. Flamengo’nun yolunu tutan Diego, Brezilya’nın en çok kazanan üçüncü ismi konumuna geldi.

Milliyet

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN