31 Ocak 2016 10:10 | Son Güncelleme: 31 Ocak 2016 10:12

Poldi transferinde flaş gelişme!

Çin'den gelen 9 milyon euroluk teklif Podolski'nin aklını çeldi. Galatasaraylı yöneticiler de perde arkasından Alman yıldızın takımdan ayrılabileceğini söylüyor.

Galatasaray'da Lukas Podolski'ye Çin yolu göründü... Shanghai Shenhua'nın yıllık 9 milyon euro'dan 3 yıllık önerisinin 'doğru' olduğu ortaya çıktı. Çin ekibinden yetkililerin, Almanya'da Podolski'nin menajeriyle pazarlıkları sürdürdüğü, ikna etmeleri halinde hemen Galatasaray'la temasa geçecekleri belirtiliyor. Başkan Dursun Özbek, dün konuyla ilgili, "Ciddi bir şey olsaydı, bana ulaşırdı. Ama şu ana kadar benim önüme gelmiş yazılı bir teklif yok" dese de, bazı yöneticiler, "Shanghai bu işte çok ciddi. Podolski de tıpkı Melo'da olduğu gibi transferin son gününde takımdan ayrılabilir" ifadesini kullandılar. 

Evini boşaltmıştı 

Podolski, geçtiğimiz günlerde Bebek'te oturduğu evini boşaltma kararı almış ve emlakçısı aracılığıyla peşin ödediği 5 aylık kirasını geri istemişti. Alman oyuncunun, takım içinde de doğru dürüst kimseyle konuşmadığı ve ayrılma fikrine sıcak baktığı konuşuluyor. Mustafa Denizli'nin de Lukas Podolski'yi çok fazla tutmadığı ve satılmasına karşı çıkmayacağı dile getiriliyor. 

Renk vermedi!

Podolski dün twitter'dan, "Çin'e gideceğim yönünde basında benim ağzımdan yer alan haberler doğru değil. Böyle şeyleri nasıl yazıyorlar, inanılmaz" açıklamasını yaptı. Panzer'in bir gazetede çıkan, "Kevin'ın (Grosskreutz) yaptığı yanlışı yapmam. G.Saray'da kalsaydı belki de Euro 2016'da milli formayı giyecekti. Şimdi kadro dışı kaldı. Sezon sonu bir teklif gelirse düşünebilirim" sözlerini hedef aldığı belirtilirken, Shanghai iddialarını kesin bir dille reddetmemesi ise dikkat çekti.

Fotomaç

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ