28 Şubat 2018 21:04 | Son Güncelleme: 28 Şubat 2018 21:07

Trezeguet'in menajerinden açıklama! 'Oyuncunun sözleşmesinde satın alma opsiyonu var'

Kasımpaşa'da oynadığı iyi futbolla dikkatleri üzerine çeken Trezequet'in menajeri Sascha Empacher, Mısırlı yıldız hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Taktik disiplinine bağlı kalmama sebebiyle önce Mouscron’a ardından Kasımpaşa’ya kiralanan Trezequet Süper Ligde oynadığı futbolla bir hayli beğeni topladı.

Kolay adam eksiltmenin yanı sıra etkili driplingleriyle göze çarpan Trezequet, özellikle üç büyüklerin radarına girerken, Mısırlı futbolcunun şu anda 11 gol 2 asistlik performansı Anderlecht’i de memnun etti. Belçika devinden kiralık olarak kadroya katılan Trezequet’in menajeri Sascha Empacher 23 yaşındaki oyuncu hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Trezequet’in Türkiye’de mutlu olduğunu belirten Empacher, yetenekli futbolcunun sözleşme detayları hakkında da bilgi verdi.

İşte Trezequet’in menajeri Sascha Empacher’in açıklamaları...

Oyuncu Anderlecht’ten kiralık olarak Kasımpaşa’ya geldi burada çok mutlu ve Trezequet Türkiye’yi çok seviyor. Sözleşmesinde bulunan satın alma opsiyonu 2-2,5 milyon civarı bir ücret, umarım Kasımpaşa bu opsiyonu kullanır ve Trezequet’i satın alır. Şu ana kadar Süper Ligden herhangi bir takımdan teklif almadık bunun sebebi ise sözleşmenin Kasımpaşa’dan yana olması, ne zaman yöneticiler opsiyonu kullanmaz o zaman masaya oturtabiliriz.

Mahmoud Hassan’ın ( Trezequet ) kariyeri...

2012-13: Al Ahly (Mısır)

2013-14: Al Ahly

2015-16: Anderlecht ( Kiralık )

2016-17: Anderlecht ( 2.2 milyon euro transfer )

2016-17: Mouscron ( kiralık )

2017-18: Kasımpaşa ( kiralık)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu