09 Aralık 2015 00:30 | Son Güncelleme: 09 Aralık 2015 00:31

TT Arena'da sarı-lacivert tepki!

Galatasaray'ın Astana ile 1-1 berabere kaldığı mücadele öncesinde yapılan "sarı-lacivert" tanıtım tepki gördü.

Mustafa Denizli, Astana karşısında stoper Chedjou'yu ön liberoda oynatarak büyük bir sürprize imza attı. Denizli, bu bölgede görev yapan Rodriguez ve Bilal'in yerine Kamerunlu stoperi tercih etti. Tecrübeli hoca, sol bekte Olcan'ı görevlendirirken, Emre Çolak'ı maç kadrosuna almadı.

SELÇUK 39 DERECE ATEŞLE

4 gündür ağır bir grip geçiren Selçuk İnan, Astana maçında sahaya 39 derece ateşle çıktı. İnan ayak tarak kemiğindeki ödem ve şişliğe, Hakan Balta da kaburgasındaki ezilmeye rağmen 11'de forma giydi.

SARI-LACİVERT REKLAM KRİZİ

TT Arena'ya giden ve "Aslanlı yol" olarak adlandırılan bölgenin etrafında bir içecek firmasının Sarı-lacivert renk bayraklarla tanıtım yapması Galatasaray taraftarından büyük tepki gördü.

İnter'e transfer olan Melo, Astana maçı öncesi Twitter'dan "En büyük Galatasaray" yazdı. DHA

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
SEZON DEĞERLENDİRMESİ
Erke Tümer