08 Aralık 2016 13:10 | Son Güncelleme: 08 Aralık 2016 16:41

Tugay Kerimoğlu'ndan icra açıklaması

Galatasaray'ın efsane futbolcusu ve eski antrenörlerinden Tugay Kerimoğlu, kulübünü icraya vermesinin sözkonusu olmadığını söyledi.

Lig Radyo'ya açıklamalarda bulunan Kerimoğlu: " sözkonusu alacak 2-3 yıllık bir mevzu. 48.000 dolarlık bir tutar. İcra falan göndermedim. Gönderilen kağıt TFF'ye bağlı Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından giden bir evraktır. Olay adliyelik bir mesele değil, TFF kuralları içinde çözülmesi gereken bir uyuşmazlıktır. Bu hak ettiğim bir para. Ben G.Saray'ı para için icraya vermem. Ancak 700.000 euroyu bırakıp giderken, tek kelime etmemiştim; o haber olmuyor, bunlar haber oluyor. Çok üzüldüm." dedi. 

Kendisinin ve avukatının defalarca kulübü arayarak alacağını tahsil etmek istediğini, yetkililerin bir süre sonra telefonlarına çıkmadığını söyleyen Tugay Kerimoğlu, "paramla karakterimi ölçtürmem" dedi. O dönemde Mancini ile yolların ayrılması sonrası kendisinin kontratı sürdüğü halde internet sayfasından resminin kaldırılmasına, camiaya 15 sene hizmet vermiş bir kişi olarak çok üzüldüğünü bildiren Tugay hoca; "bundan böyle susmayacağım. Yerli-yabancı ayrımı yapılıyor. Birileri gibi 2.5-3 milyon euro parayı alıp gitmedim, emeğimin karşılığını istedim. Bu dönemlerde Türk insanına sahip çıkılmıyor. Bunun takipçisi olmak gerekiyor. Bizim 'kazanan jenerasyonumuz' da takım ayırt etmeden söylüyorum, bunun üzerinde durmadık. Sen bizim evladımızsın modelinin artık değişmesi lazım." şeklinde konuştu. 

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU