30 Haziran 2016 15:21 | Son Güncelleme: 30 Haziran 2016 15:23

'Türkiye'den ayrılmak istiyorum'

İsmi Trabzonspor'la anılan Bursasporlu futbolcu Balazs Dszudzsak, Türkiye'den ayrılmak istediğini açıkladı.

Yeşil-beyazlıların geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı ancak gösterdiği performansla beklentilerin altında kalarak satış listesine konulan 29 yaşındaki Macar oyuncu Balazs Dzsudzsak, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu.

Bursaspor’daki geleceği hakkında konuşan Dzsudzsak, “Geleceğim hakkında ne diyebileceğimi bilmiyorum. Bursaspor’dan ayrılmak istiyorum. Türkiye’de yaşanan terör olayları ve patlamaların yeniden yaşanacağı konusunda çok endişeliyim” dedi.

Hertha Berlin’in kıskacında olan Macar oyuncu, Alman ekibinde forma giymenin kendisi için büyük bir onur olacağını da belirtti.

İHA

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
RESMİ AÇIKLAMA: 6.ETAP'TA DÜŞEN SPORCU HAKKINDA
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim