25 Şubat 2018 22:05 | Son Güncelleme: 25 Şubat 2018 22:07

'Türkiye'nin en iyi takımı olduğumuzu ispatladık'

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 3-1 kaznadıkları Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. Türkiye'nin en iyi takımı olduklarını belirten Güneş, 'Bunu göstermek, hem de disiplinli bir takıma karşı 1-0 geriye düştüğümüz maçta, önemliydi' dedi.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 3-1 kazandıkları Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. Güneş, Türkiye'nin en iyi takımı olduklarını kendisinin ve herkesin söylediğini belirtti ve şöyle konuştu: 
 
"En iyi olduğumuzu kanıtlamamız gerekiyordu"
 
Herkesin söylediği, benim de söylediğim bir konu vardı. Türkiye'nin en iyi takımı olduğumuzu kanıtlamamız gerekiyordu. 
 
"1-0'dan dönmek önemliydi"
 
Rakibimiz de çok güçlü, disiplininden taviz vermeyen bir takım. 1-0 mağlup duruma düşüp kazanmak önemliydi. Bu anlamda bir numaralı etkenimiz de taraftarımızdı. Onlara da teşekkür ediyorum. 
 
Kupada da karşılaşacağız. Sıkışık bir takvim içindeyiz. Bu maçalrı oynamak zorundayız. 3 gün sonra yine Fenebrahçe ve bir buçuk ay sonra da rövanş var. Tüm bu maçlarda kazanan taraf olmak istiyoruz.

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz