17 Eylül 2018 14:51 | Son Güncelleme: 17 Eylül 2018 17:10

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Beşiktaş, Akhisarspor ve Fenerbahçe'nin karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu.

(AKŞAM)

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcilerimizden Beşiktaş, I grubu ilk maçında Vodafone Park'ta Sarpsborg ile karşılaşırken maçı Macaristan'dan Tamas Bognar yönetecek. Macar hakemin yardımcılıklarını Balazs Buzas ve Peter Kobor yapacak.

Tarihinde ilk kez Avrupa maçına çıkacak olan Akhisarspor evinde Krasnodar ile karşılaşacak. Maçı Finlandiya'dan Ville Nevalainen yönetirken yardımcılıklarını Jan-Peter Aravirta ve Mika Lamppu yapacak.

Fenerbahçe'nin ise D Grubu karşılaşmasında deplasmanda Dinamo Zagreb ile oynacağı maçı İngiliz Craig Pawson yönetecek. Pawson'un yardımcılıklarını Lee Betts ve Ian Hussin yapacak.

Diğer Haberler

61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz