13 Haziran 2018 19:22 | Son Güncelleme: 13 Haziran 2018 19:23

UEFA'dan Beşiktaş, F.Bahçe ve Trabzonspor'a müjde

UEFA, Beşiktaş’ın 2017-18 sezonu için belirlenen hedefleri karşıladığını duyururken Fenerbahçe ve Trabzonspor'un belirlenen hedefleri kısmen yerine getirdiğini açıkladı.

UEFA Beşiktaş’ın 2017-18 sezonu için belirlenen hedefleri karşıladığını ve bunlara uyumluluk gösterdiğini duyurdu. Bununla birlikte 2018-19 sezonunda da yapılandırma rejimi altında kalmaya devam edeceği notunu düştü.

Fenerbahçe ve Trabzonspor, 2017-18 sezonu için belirlenen hedefleri kısmen yerine getirdikleri duyuruldu. Transfer kısıtlamaları ve kadrodaki oyuncu sayılarındaki sınırlandırmaların kaldırılmayacağı, 2018-19 sezonu için de yürürlükte kalacağı açıklandı.

Trabzonspor ve Fenerbahçe için yapılandırma rejiminin devam edeceği vurgulandı.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz