25 Kasım 2015 15:54 | Son Güncelleme: 25 Kasım 2015 17:00

UEFA'dan Dinamo Kiev'e ırkçılık cezası

UEFA Denetim, Etik ve Disiplin Kurulu, Ukrayna kulübü Dinamo Kiev'e, Chelsea'yi konuk ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi maçında yaşanan ırkçı olaylar sebebiyle 3 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Dinamo Kiev ile Chelsea arasında 20  Ekim Salı günü Ukrayna'da oynanan ve 0-0 sonuçlanan UEFA Şampiyonlar Ligi grup  karşılaşmasında yaşanan ırkçı hareketler, tribün olayları ve stattaki güvenlik  alanlarının boşaltılmaması nedeniyle ev sahibi ekibe, 3 maç seyircisiz oynama ve  100 bin avro para cezası verildi. 
 
UEFA Denetim, Etik ve Disiplin Kurulu, 3 maç seyircisiz oynama  cezasının birini, 3 yıllık deneme süresine bağlı olarak tecil etti. 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz