10 Ekim 2016 17:09 | Son Güncelleme: 10 Ekim 2016 17:09

UEFA'dan Mete Kalkavan ve Alper Ulusoy'a görev

UEFA, 21 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde oynanacak iki maçta Türk hakemlerden Mete Kalkavan ile Alper Ulusoy'u görevlendirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, FIFA kokartlı hakemlerden Mete Kalkavan, yarın Sırbistan ile Slovenya arasında yapılacak karşılaşmada düdük çalacak. Sırbistan'ın Gornji Milanovac kentinde TSİ 18.00'da başlayacak karşılaşmada, Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Halil Umut Meler olacak.

Türk hakemlerden Alper Ulusoy ise yine yarın Bulgaristan ile Romanya arasında yapılacak karşılaşmayı yönetecek. Bulgaristan'ın Beroe kentinde TSİ 18.00'da başlayacak karşılaşmada, Alper Ulusoy'un yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Volkan Narinç yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Arda Kardeşler görev alacak. 

AA

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz