13 Haziran 2016 16:39 | Son Güncelleme: 13 Haziran 2016 16:40

UEFA'dan Türkiye ve Hırvatistan'a soruşturma

UEFA, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'nda oynanan Türkiye-Hırvatistan maçında taraftarlarının sebep olduğu ihlaller nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) soruşturma açtı.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, dün Fransa'nın başkenti Paris'teki  Parc des Princes'te yapılan Türkiye-Hırvatistan karşılaşmasında, Türk  taraftarların meşale yakması ve sahaya yabancı madde atması yüzünden TFF hakkında  disiplin soruşturması başlatıldı.
 
Taraftarları meşale yakan ve sahaya giren Hırvatistan Futbol  Federasyonuna da soruşturma açıldı. UEFA Denetleme, Etik ve Disiplin Kurulu, konuyu görüşmek için 21  Temmuz'da toplanacak.

AA

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ