13 Ocak 2016 10:38 | Son Güncelleme: 13 Ocak 2016 10:39

Umut Bulut'un gözyaşları!

Galatasaray'ın Karşıyaka ile oynadığı ilk karşılaşmada burnunda kırık tespit edilen Umut Bulut, dün akşamki mücadelede yine bununa darbe aldı.

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Umut Bulut, Karşıyaka maçında burnuna aldığı darbeyle sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

ŞANSSIZLIĞINI YENEMEDİ

Karşıyaka ile Türk Telekom Arena'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında burnundan aldığı darbe sonucu burnunda kırık tespit edilen ve çalışmalarını yüz maskesiyle sürdüren Umut Bulut, Karşıyaka deplasmanında da şanssızlığını yenemedi.

GÖZÜNDEN YAŞ GELDİ

Maçın 68. dakikasında köşe atışında kafa topuna yükselen Umut, hava topu mücadelesinde Karşıyakalı Ersin'le çarpıştı ve sakatlık geçirdi. Burnundan aldığı darbe sonucu oyuna devam edemeyen Umut, 70. dakikada yerini Volkan Pala'ya bıraktı.

Haberler

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler