14 Temmuz 2016 10:10 | Son Güncelleme: 14 Temmuz 2016 10:11

Valbuena için kritik gün

Sarı-lacivertliler transferde rotayı ‘10 numaraya’ çevirdi. Ziyech pahalı geldi, hedeflerden biri de Valbuena. Cumartesi günkü Lyon karşılaşmasında F.Bahçe tüm şartları zorlayacak

Transferde geçen sezonki eksiklerini bir bir tamir eden Fenerbahçe'de sıra Diego Ribas'ın ayrılması sonrası 10 numaralı mevkiye geldi. Sarı-lacivertlilerin alternatifli listesindeki isimlerden biri de Lyon forması giyen Mathieu Valbuena... Taraftarlar bu isme pek sıcak bakmasa da Kanarya, Avrupa futbolunu iyi bilen, taktik anlayışı yüksek ve maliyeti makul oyuncu için transfer çalışmalarını yürütüyor. 31 yaşındaki tecrübeli orta saha için kritik gün Cumartesi. Sarı-lacivertliler bu hafta sonu Valbuena'nın kulübü Lyon ile Ülker Stadı'nda 21.45'te bir hazırlık maçı oynayacak. Yönetim bu sırada Lyon'lu idareciler ve Valbuena ile görüşecek. Sarı-lacivertli idareciler Ülker Stadı'ndaki karşılaşma sırasında taraftarların Valbuena hakkındaki nabzını da ölçecek.

TARAFTAR TEPKİSİ ÖNEMLİ

Sezona sorunsuz girmek isteyen yönetim, Valbuena hakkında tribünlerden olumsuz bir tepki yükselmemesi halinde transferi noktalamaya çalışacak. Lyon bu transfer için kapıyı 4 milyon Euro'dan açtı ancak Fenerbahçeli idareciler 2.5-3 milyon Euro bandı arasında bir rakama bu transferi noktalamayı hedefliyor.
 
PEREİRA "ALINSIN" DEDİ

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira geçen sezon 3. forvet eksikliğini çok hissettiklerini belirterek aynı hataya yeni sezonda düşmek istemediğini belirtti. Diego Ribas'ın yerine mutlaka bir 10 numara alınmasını talep eden Portekizli teknik direktör "Geçen sezon Sow'un yerine birini alabilseydik belki de şampiyonluğu kaçırmazdık. Şimdi Diego gidiyor ve sayısal olarak o bölgede eksik kalmak istemiyorum. Valbuena iyi bir isim" dedi. Fotomaç

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu