03 Şubat 2015 11:43 | Son Güncelleme: 03 Şubat 2015 11:53

Van Gaal korkuyor! 'Herkes bize karşı'

İngiltere Federasyon Kupası 4. Tur tekrar maçında Cambridge United ile karşılaşacak Manchester United'ta menajer Louis van Gaal ilginç açıklamalarda bulundu.

Cambridge ile oynanan ilk karşılaşma 0-0 sonuçlandığı için Old Trafford'da bir maça çıkacak olan Manchester United'ta menajer Louis van Gaal, herkesin kendilerine karşı olduğunu söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, ''Söyleyebileceğim tek şey, bu maçta tüm dünya Manchester United'ın karşısında, her şey rakibimiz lehine. Bu bizim için bir uyarı'' ifadelerini kullandı.

11 yıldır bu kupayı kazanamadıklarını da söyleyen Van Gaal, Cambridge maçını ciddiye aldıklarını ve turu geçmek için her şeyi yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Sporx

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz