19 Şubat 2015 14:12 | Son Güncelleme: 19 Şubat 2015 14:13

Van Gaal'i meşgule aldı!

Borussia Dortmund ile varolan sözleşmesini 2019 yılına kadar uzatan Marco Reus için oldukça ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Borussia Dortmund ile 2016-2017 sezonunun sonunda bitecek sözleşmesini 30 Haziran 2019 tarihine kadar uzatan Marco Reus için oldukça ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Kulübü ile sözleşme imzalayana dek birçok Avrupa devinin listesinde olduğu konuşulan Alman oyuncunun, Manchester United'tan gelen teklifi flaş bir şekilde reddettiği ve Borussia Dortmund'ta kalmaya karar verdiği kaydedildi.

Alman basınında yer alan habere göre; Manchester United teknik direktörü Louis Van Gaal, başarılı oyuncuyu ikna etmek için şahsen telefon açtı ancak Marco Reus Hollandalı teknik adamın telefonunu meşgule verdi ve cevapsız bıraktı.

25 yaşındaki yetenekli oyuncu için Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Arsenal, Liverpool ve Bayern Münih'in devrede olduğu gündeme gelmişti.

Sporx

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
ORIENT EKSPRESS
Musa Mutlu ve Sarper Can Ayaz