31 Mayıs 2017 18:14 | Son Güncelleme: 31 Mayıs 2017 18:17

Vida için resmi açıklama geldi! Beşiktaş...

Beşiktaş için Domagoj Vida cevabı! Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis, Vida için Beşiktaş ile bir görüşmeleri olmadığını kaydetti.

Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis, Domagoj Vida'nın Beşiktaş ile anlaştığı yönündeki iddialara cevap verdi ve herhangi bir görüşme olmadığını belirtti.

Hırvat oyuncu için anlaştığı yönündeki haberlerin 'çılgınlık' olduğunu kaydeden Surkis, "Açık olmak gerekirse, böyle bir haberle alakalı yorum yapmakta bile zorlanıyorum, bu artık çılgınlık. Kimse benimle görüşmedi. Kulübün de bu konuyla alakalı resmi bir bilgisi yok. Ne Beşiktaş'tan, ne de diğer kulüplerden resmi bir hamle yok. Vida Dinamo'nun oyuncusu. Daha geçen gün onunla konuştum" ifadelerini kullandı.

Dinamo Kiev ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Domagoj Vida, geçtiğimiz sezon 39 maçta forma giydi ve 4 gol kaydetti.

Sporx

Diğer Haberler

Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 2026 rotası ve takımların tanıtımı yapıldı
CANLI DİNLE
GANYAN REHBERİ