13 Ocak 2016 21:36 | Son Güncelleme: 13 Ocak 2016 21:37

Vitor Pereira'dan transfer açıklaması!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Giresunspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor karşısında alınan 6-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

"BEN, POZİSYON VERMEYİ HİÇ SEVMEM"

Giresunspor karşısında ortaya koyulan performanstan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Pereira, "Bu akşam zor bir rakiple karşılaştık, kazanmak için kalitemizi ortaya koyduk. Rakibimizin bireysel kalitesi yüksek, böyle bir takıma karşı 6 gol attık. Rakibimizin gol pozisyonları var, ben gol pozisyonu vermeyi sevmem. Uygar ve Ramazan da bugün sahadaki kalitesini gösterdi, bu durum da beni çok sevindirdi" dedi. 

"KADROYU ÇOK FAZLA DEĞİŞTİRMEYECEĞİZ"

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Pereira, "Takımı korumak istiyorum ve bu kadroyu korumak için de elimden geleni yapacağım, oyuncularıma inanıyorum. Yıllardan bu yana edindiğim tercübe, devre arasında çok fazla takımla oynamayacaksınız ve oynarsanız hata yaparsınız. Şu anda çok fazla değişiklik yapma gibi bir düşüncemiz yok. Benim en büyük isteğim, elimdeki oyuncuların maksimumu vermesi. Bir diğer önemli nokta da altyapıdan gelen oyuncuların kendilerini geliştirmesi. Genel olarak kadrodam çok memnunum" şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
CANLI DİNLE
NESİNE.COM İLE BAHİS GÜNLÜĞÜ