16 Şubat 2015 10:05 | Son Güncelleme: 16 Şubat 2015 17:23

Volkan Demirel için flaş karar!

Sarı Lacivertliler, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 4 maç cezaya çarptırılan tecrübeli kaleci için yeni bir strateji belirledi.

Fenerbahçe'den yeni Volkan Demirel planı... Sarı Lacivertliler, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 4 maç cezaya çarptırılan tecrübeli kaleci için duruşmalı savunma talep edecek.

Hatırlanacağı üzere Volkan, Fenerbahçe'nin Trabzonspor kalesinde birçok pozisyona girmesine rağmen gol atamadan tamamladığı mücadele sonrası karşılaşma hakemlerine veryansın etmiş ve Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Bülent Yıldırım'ı telefonla aramasına göndermede bulunarak Diego'nun penaltı pozisyonunun bu sebeble verilmediğini imâ etmişti. Volkan'ın cümlelerini sarfederken küfür ettiği iddia edilmişti.

Fenerbahçe Kulübü savunmayı duruşmalı yaparak cezayı düşürmek istiyor. Fanatik

Diğer Haberler

61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
CANLI DİNLE
BİLYONERSEN KAZANIRSIN
Kerem Vatan