25 Temmuz 2018 12:46 | Son Güncelleme: 25 Temmuz 2018 12:59

Volkan Demirel Şampiyonlar Ligi için umutlu konuştu

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Benfica eşleşmesinden çekinmediklerini söyledi

2012-13 sezonunda Avrupa Ligi'nda yarı finalde Benfica'ya kaybeden takımın parçası olan Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile Benfica arasındaki eşleşme, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun en zorlusu olarak görülüyor. İki takım son olarak 2012-13 sezonunda, Avrupa Ligi'nde yarı finalde karşı karşıya gelmişti. Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de 1-0 kazansa da Lizbon'da 3-1 yenilince final hayalleri yıkılmıştı. O maçlarda kaleyi koruyan Volkan Demirel, Portekiz devine gözdağı verdi.

Tecrübeli file bekçisi, "Benfica, son karşılaşmamızda Avrupa Ligi'nde finale çıkmamızı engellemişti. O maçın üzüntüsünü hala yaşıyoruz. Ancak köprünün altından çok sular geçti. Uzun zamandır Şampiyonlar Ligi hasreti çeken camianın bu özlemine son vereceğiz" dedi.

Kaptan, yapılan transferlerle takımın güçlendiğini söyleyerek, "Aramıza yeni gelen arkadaşlar da olacak. Şu anda tüm takım kendine güveniyor. Hata yapmayacağız. Benfica'yla bu karşılaşmamızda kazanan ve turu geçen taraf bu kez biz olacağız" ifadelerini kullandı.

(DHA)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU