14 Nisan 2018 22:02 | Son Güncelleme: 14 Nisan 2018 22:02

Volkan'dan Galatasaray-Başakşehir yorumu

Volkan Demirel, Sivasspor galibiyetinin ardından kısa bir değerlendirme yaparken, Galatasaray-Başakşehir maçı hakkında da yorumda bulundu.

Fenerbahçe forması giyen tecrübeli isim Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'u mağlup ettikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Volkan Demirel aldıkları galibiyeti değerlendirirken, Galatasaray-Başakşehir maçı hakkında da yorumda bulundu.

Tecrübeli file bekçisi ilk olarak ''2-0'ı daha sonra koruyamadık. Kalemizde gol gördük. Bu benim için üzücü oldu. Gol yememe serimiz vardı. Bundan sonra kalan 5 maçta da gol yemezsek o da bir seri olur. Güzel bir galibiyet oldu. Son zamanlarda iyi oyunun yanında güzel skorlar buluyoruz. Maçlarımızı kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekliyoruz. Biz takım olarak bu şansın bize döneceğini inanıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel, Galatasaray - Başakşehir maçı hakkında da ''Yarın üst sıraları ilgilendiren bir maç var. İnşallah o maçtan çıkacak güzel bir skor, bizi daha iddialı bir duruma getirecektir'' yorumunda bulundu.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar