01 Mart 2021 12:33 | Son Güncelleme: 01 Mart 2021 12:34

West Bromwich Menajeri Allardyce: ''Diagne kalacak!''

West Bromwich Albion Menajeri Sam Allardyce, Diagne ve Okay Yokuşlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

(AKŞAM)

West Bromwich Menajeri Allardyce, Diagne ve Okay Yokuşlu'ya inancının tam olduğunu söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, iki oyuncunun da Premier Lig'de oynama isteğine değindi ve gelecek yıl ligde kalmaları halinde bonservislerinin alınacağını vurguladı.

Diagne ve Okay'ın karakterli futbolcular olduğunu dile getiren Allardyce, "Burada bulunan her oyuncu, biz onları Premier Lig'de tutalım diye etkileyici oynamak istiyor. Mbaye Diagne ve Okay'da olduğu gibi Premier Lig'de oynamak istedikleri için onları tutmak istiyoruz. Bu yüzden buradalar. Diagne ve Okay'a şans istedikleri ve kulüplerinden ayrılıp Premier Lig'de zorlu bir meydan okumaya katıldıkları için büyük bir kredi vermeliyim. Karakterleri çok yüksek." dedi.

"BENİ GERÇEKTEN ETKİLEDİ"

Diagne'nin kahraman olacak fırsatı yakaladığını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Bunu, büyük bir sahneye çıkıp, neler yapabileceklerini görme fırsatı olarak görüyorlar. Umarım yaptıkları şeyi yapmaya devam ederler. Diagne'nin birkaç gol daha atmasını istiyoruz. Premier Lig'e adapte olma hızları beni gerçekten etkiledi. Diagne, üç buçuk maçta kahramanlardan biri haline gelebilirdi. 4-5 gol atacak fırsatları gelmişti. Eğer yakaladıklarını atsaydı bizim kahramanımız olacaktı ve büyük bir sorunu çözecekti. Ancak en azından pozisyon buluyoruz." dedi.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak