09 Şubat 2015 13:47 | Son Güncelleme: 09 Şubat 2015 13:51

Yanal, Erkan'ı zor ikna etti!

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Erkan Zengin'i Fenerbahçe maçına çıkmaya zor ikna etti.

Maç başlamadan önce ısınmak için sahaya çıktığı anlarda Fenerbahçe tribünler tarafından ağır küfürlere maruz kaldığı için soyunma odasına dönmek zorunda kalan, Erkan Zengin'in maça çıkmak istemediği öğrenildi.

Yediği küfürler sonrası Ersun Yanal'a, "ben ne yaptım ki! Yemediğim küfür kalmadı. Beni oynatma hocam... kendimi hiç iyi hissetmiyorum" dediği bildirildi. Yanal'ın da buna karşılık olarak, "Sen de çık onlara Erkan'ı göster" diyerek oyuncusunu motive etmeye çalıştığı ama başaramadığı bildirildi. Erkan oyunda kaldığı süre boyunca neredeyse hiç varlık gösteremedi.

YANAL'DAN DA SİTEM

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal gibi futbolcular da eski hocaları Ersun Yanal'a ilgi göstermediler. Tribünlerin de tepkisini alan Yanal'ın ise bu duruma aldırış etmediği bildirildi. Yardımcılarının kendisine, "hocam sana da ayıp ettiler" demesi üzerine Yanal'ın, "ilk kez olmuyor ki" dediği de öğrenildi.

Fotospor

Diğer Haberler

61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz