28 Temmuz 2016 15:36 | Son Güncelleme: 28 Temmuz 2016 15:36

Yatabare Kardemir Karabükspor'da

Kardemir Karabükspor, Trabzonspor'dan Moustapha Yatabare ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Trabzonspor'un Malili futbolcusu Mustapha Yatabare ile sözleşme imzaladı.

Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri'ne gelen 30 yaşındaki Malili milli futbolcu Yatabare, kendisini 2 yıllığına kırmızı-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kardemir Karabükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, yaptığı açıklamada, Yatabare kalitesindeki oyuncuları transfer etmenin kolay olmadığını, 20 gündür görüşmelerin sürdüğünü belirterek, görüşmelerin olumlu neticelendiğini söyledi.

Kendisine gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür eden Mustapha Yatabare de Kardemir Karabükspor'a gelmesi için her şeyin yapıldığını kaydetti.

AA

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
Z RAPORU