06 Şubat 2021 16:04 | Son Güncelleme: 06 Şubat 2021 16:06

''Yeni kaynak bulacağız''

Kulüpler Birliği Başkanlığına seçilen Ahmet Nur Çebi, hedeflerini açıkladı: 1-Kulüpler yasasının çıkması için katkıda bulunacağız. 2-Yayıncı kuruluşla ilişkileri düzelteceğiz. 3-Yeni mali kaynaklar bulmak için çalışacağız. 4-Locaları taraftarlara açmak için uğraşıyoruz.

(AKŞAM)

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanı seçildi. Beşiktaş Başkanı'ndan önce görevde bulunan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, 6 Ocak'ta istifa etmişti. Ahmet Nur Çebi'nin yardımcılıklarını ezeli rakiplerinden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma yapacak. Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği'nin 11. başkanı oldu.

"TEKRAR GÖRÜŞECEĞİZ"

Çebi, "Genel kurul yaptık ve sonucunda kulüplerimiz aday olarak beni gösterdi. Bu benim için bir onurdur. Hepsine teşekkür ediyorum. Henüz çıkmamış olan spor yasasına vereceğimiz katkılarla bu yasanın oluşmasına gayret göstereceğiz. Yayıncı kuruluşla yaşanan uzun süreli görüşme sürecinin tekrar başlayacağı veya başka bir şekilde yayın haklarımızdan kulüplerimizin en iyi şekilde faydalanacağı bir süreç başlamalıdır" diye konuştu.

Ahmet Nur Çebi, "Vergiler ve borç yapılandırmalarımızın sürat kazanması önemli önceliklerimizden olacak. Kulüplerin gelirlerini arttırabilecek diğer konularda da ilgili kişi ve kurumlarla görüşme vazifesi aldık. Abi modeli yok, Mustafa Cengiz abimiz var burada, bizden daha büyük. Abiliği inşallah o yapacak bize. Localarla ilgili adım atıldı ama pandemi ilerleyince geri adım atıldı" dedi. Bu arada Spor Bakanı Kasapoğlu, Çebi'yi tebrik etti.

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Bahçeşehir Okulları Jimnastik Takımı'nın gösterisini izledi. Sporcular ile antrenörleri kutlayan Çebi ve yöneticiler, takıma başarılar diledi.

Bu arada Beşiktaş, yarınki Konya maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sergen Yalçın, antrenmanın bir bölümünde takımla bir toplantı gerçekleştirdi.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLADI! İLK ETABI FABIO JAKOBSEN KAZANDI
Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ