31 Ağustos 2016 09:54 | Son Güncelleme: 31 Ağustos 2016 09:55

'Yeni Melo' İstanbul'a geldi!

Orta sahadaki boşluğu doldurmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Nigel de Jong, İstanbul'a geldi.

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Los Angeles Galaxy'de oynayan Hollandalı Nigel de Jong sabah saatlerinde İstanbul'a geldi.

Sarı Kırmızılılar, pazar akşamı Cheick Tiote'yi İstanbul'a getirmiş, pazartesi günü de sağlık kontrolünden geçirmişti. Ancak oyuncunun kontrollerinde problem yaşanması üzerine bu transferden vazgeçilmişti. Galatasaray yönetimi bunun üzerine harekete geçerek prensip anlaşmasına vardığı Nigel de Jong'a “Atla uçağa gel” haberi göndermişti. 

De Jong, Los Angeles'tan TK1984LHR sefer sayılı uçakla Londra aktarmalı olarak İstanbul'a geldi. Havaalanında bir grup taraftar De Jong'u karşıladı. Taraftarlar, Hollandalı futbolcuya Galatasaray atkısı hediye etti. 

31 yaşındaki futbolcu kendisine yapılan karşılamadan oldukça memnun göründü. 

Fanatik

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim