27 Haziran 2016 10:24 | Son Güncelleme: 27 Haziran 2016 10:25

Yeni transfer sözleşme imzalamak için İstanbul'da

Fenerbahçe'nin Sivasspor'dan transferi Aatif Chahechouhe, resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin Sivasspor'dan kadrosuna kattığı Aatif Chahechouhe, resmi imzayı atmak üzere bu gece İstanbul'a geldi. İmza töreninin yarın gerçekleştirilmesi bekleniyor. 
 
Aatif, Pazartesi sabahı önce sağlık kontrollerinden geçecek, ardından 2016-17 sezonunun ilk idmanında yeni takım arkadaşlarına katılacak.
 
'Kariyerimin en büyük takımına gidiyorum'
 
Haftaiçi İstanbul'a gelip Fenerbahçe'yle 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan 29 yaşındaki forvet, "Şu an çok mutluyum. Kariyerimin en büyük takımına gidiyorum. Çok heyecanlıyım. Bu hafta İstanbul'a gelip, sözleşme imzalayacağım." şeklinde konuştu. 
 
Gol kralı olmuştu
 
Hem kanatlarda hem de ileri uçta oynayabilen Aatif, geçen sezon ligde 12 gol 3 asistlik performans sergilerken, 2013/2014 sezonunda da Süper Lig'de gol kralı olmuştu. 

Milliyet

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz