22 Şubat 2015 11:28 | Son Güncelleme: 22 Şubat 2015 11:29

Yıldırım: 'Eğer böyle oynarsanız...'

Takıma mesaj gönderen Aziz Yıldırım, "Siz böyle oynamaya devam edin. Parayı düşünmeyin Akhisar Belediye karşılaşması sonrasında Şubat ayı ödemelerinin tamamını yapacağız" dedi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şampiyonluk havasına giren takıma doping etkisi yapacak bir haber verdi. Aziz Yıldırım'ın ligdeki final haftaları öncesinde futbolcuların alacak konusunu kafayı takmasını istemediği ve bu nedenle Şubat ayı bitmeden futbolcuların alacaklarını ödeyeceği öğrenildi. Yıldırım'ın, "Takım hem futbol hem sonuç olarak tatmin edici bir performans sergiliyor. Şampiyonluk şu anda bizim elimizde. Biz de yönetim olarak elimizden geleni yapmak zorundayız" dediği öğrenildi.

AKHİSAR SONRASI ÖDEME
Başkan Aziz Yıldırım'ın takıma haber göndererek, "Siz böyle oynamaya devam edin. Parayı düşünmeyin. Akhisar Belediye ile oynayacağımız maç sonrasında Şubat ayı ödemelerinin tamamını yapacağız. Bundan sonra da paranızı tıkır tıkır alacaksınız" ifadelerini kullandığı belirtildi.

KARŞILIĞINI VERMELİYİZ
Bu habere çok sevinen Fenerbahçeli futbolcuların da aralarında yaptıkları toplantıda, "Ligde birçok takımda ödemeler yapılmıyor. Çok sayıda futbolcu parasını alamıyor. Yaşanan sıkıntıları hepimiz çok iyi biliyoruz. Yönetimin yaptığı bu fedakarlığın karşılığını vermeli ve 4. yıldızı formamıza takmalıyız" diye konuştukları bildirildi.

Sabah

Diğer Haberler

61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz