09 Mayıs 2017 17:37 | Son Güncelleme: 09 Mayıs 2017 17:38

Yıldız futbolcu Hollanda'ya transfer oldu!

Heracles Almelo Kulübü, son olarak Gaziantepspor forması giyen Hollandalı futbolcu Bart van Hintum'u kadrosuna kattığını duyurdu.

Hollanda'nın Heracles Almelo Kulübü, bu sezon Gaziantepspor forması giyen futbolcu Bart van Hintum'u kadrosuna kattığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada 30 yaşındaki sol bekin kırmızı-siyahlılarla yollarını ayırdığı, bonservisinin elinde olduğu ve kendisiyle iki yıllık sözleşme yapıldığı bilgileri aktarıldı.

Gaziantepspor Hollandalı futbolcuyu bu sezon başında kadrosuna katmıştı. Hollanda'nın Zwolle takımından alınan tecrübeli sol bek van Hintum, Süper Lig'de 15 maçta forma giyerken, 1 gol atıp 1 de asist yapmış ardından Gaziantep ile yolları ayrılmıştı. 

Skorer

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 2026 rotası ve takımların tanıtımı yapıldı
Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim