24 Ekim 2017 23:48 | Son Güncelleme: 25 Ekim 2017 10:02

'Yusuf Namoğlu'na göre Çakır'ın tek hatası var'

Milliyet Gazetesi yazarı Atilla Gökçe, Lig Radyo'da yaptığı özel açıklamalarla gündem yarattı. Atilla Gökçe, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile görüştüğünü ve Namoğlu'nun kendisine Cüneyt Çakır'ın deribde tek hatası olduğunu söyledi.

'Atilla Gökçe ile Spor Hayattır' programında Mehmet ayan'ın sorularını yanıtlayan Milliyet Gazetesi yazarı Atilla Gökçe, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını anlattı. 

Atilla Gökçe, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile yaptığı görüşmenin detaylarını şu şekilde anlattı;

"Yusuf Namoğlu'na göre Cüneyt Çakır'ın Jason Denayer'e direkt kırmızı kart göstermesi gerekiyordu. Bu da maçtaki tek hatasıydı. Ayrıca Yusuf Namoğlu, Belhanda'nın kırmızı kartının doğru olduğunu söyledi. Namoğlu, Galatasaray - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararlarının doğru olduğunu ifade etti. Cüneyt Çakır'ın derbide soyunma odasına gitmemesini de doğru buldu."

 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN