17 Aralık 2018 17:39 | Son Güncelleme: 17 Aralık 2018 17:41

''Zenit, Avrupa'nın en formda ekiplerinden''

Fenerbahçe'nin yeni idari menajeri Volkan Ballı, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Rus ekibi Zenit'i değerlendirdi.

(AKŞAM)

UEFA Avrupa Ligi'nde Zenit'le eşleşen Fenerbahçe'de, bu resmi olarak göreve başladığı açıklanan yeni idari menajer Volkan Ballı kurayı değerlendirdi.
 
İşte Ballı'nın yaptığı açıklamalar;
 
Çok heyecanlıyım bugün. Bu akşam da maçımız var. Duygularım çok farklı. Bu akşam da taraftarımızın desteğiyle maçı kazanmak istiyoruz. 
 
''Bizim için zor olacak''
 
Kura çekiminde çok güçlü bir rakip çıktı. Rus Ligi'nde lider durumdalar. Avrupa'nın en formda ekiplerinden biri. Bu bizim için zor olacak. Biliyorsunuz Rusya'da ligler tatil. Uzun bir süre futbol oynayamayacaklar. Bu bizim için avantaj olabilir. Ersun Yanal'ın gelişiyle futbolumuzu daha da geliştireceğiz. Zenit'le karşılaşacağımız zamanlar takımın durumu daha da iyi olacaktır.
 
''Yeniden Fenerbahçe ruhu kazandıracağız''
 
 Ersun hoca da değer verdiğimiz bir insan. En büyük destekçimiz Fenerbahçe taraftarı olacak. Fenerbahçe taraftarı da üzülüyor. Ben de onların içinden gelen biriyim. Biz Samandıra'ya yeniden Fenerbahçe ruhu kazandıracağız
 
''İçinde bulunduğumuz durumu hiçbirimiz kabul etmiyoruz''
 
Çok zor bir dönemde geldim ama şunu söyleyelim; gece gündüz çalışacağız. Ama bizim en ihtiyacımız olan şey taraftarımız. Onların desteğiyle tekrar başarılı dönemlerimize döneceğiz. Kötü günler olabilir, bu günler de geçecektir. Bizim yapacağımız da çalışmak. Sayın Ali Koç şeffaf çalışmayı seven bir insan. Fenerbahçe için büyük fedakarlıklar yaptı. Çoğu insanın yapamayacağı riskler aldı. Fenerbahçe taraftarının bu kadar üzülmesine rağmen desteği devam ediyor. Fenerbahçe'nin bulunduğu pozisyonu hiçbirimiz kabul edemiyoruz. Bu büyük taraftara gerekli cevabı verecektir futbol takımı. Takım da çok ciddi şekilde üzüntü içinde. Fenerbahçe'nin her zaman bulunması gereken yer Avrupa'dır, Şampiyonlar Ligi'dir, Türkiye'nin zirvesidir. Bunu yapmak için de elimizden geleni yapacağız. Gece gündüz çalışıp bu durumun içinden çıkacağız.
 
Türk futbolunun Avrupa futbolunda puanlara ihtiyacı var. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler