19 Eylül 2016 10:49 | Son Güncelleme: 19 Eylül 2016 10:52

Zidane, Guardiola'nın rekorunu yakaladı

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 4. haftasında Real Madrid, deplasmanda Espanyol'u 2-0 yendi.

 Hafif sakatlıkları olduğu için riske edilmeyen Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale gibi iki önemli futbolcusundan yoksun olan Real Madrid, Espanyol deplasmanından galip ayrıldı. Real Madrid'in gollerini 45+2. dakikada James Rodriguez ve 71. dakikada Karim Benzema kaydetti. Puanını 12'ye yükselten Real Madrid, liderliğini korudu.

Öte yandan, maçta öne çıkan en önemli ayrıntı ise Real Madrid'in, teknik direktörü Zinedine Zidane ile birlikte ligde geçen sezondan bu yana art arda 16. maçını kazanmasıydı.

La Liga'da Josep Guardiola'nın teknik direktörlüğünü yaptığı dönemde (2010-2011 sezonu) Barcelona'nın elinde olan en uzun süre maç kazanma rekorunu egale eden Zidane'ın Real Madrid'i, 21 Eylül Çarşamba günü sahasında oynayacağı Villarreal maçını kazanması halinde bu rekorun yeni sahibi olacak.

 

 

Diğer Haberler

Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz