21 Ocak 2020 09:14 | Son Güncelleme: 21 Ocak 2020 09:16

Zirvede yalnız kral

Kasımpaşa karşısında hat-trick yaparak, galibiyetin mimarı olan Sörloth’un bu performansı ülkesinde yankı uyandırdı. Norveç basını Zirvede yalnız kral başlığıyla golcüyü övdü.

(AKŞAM)

Trabzonspor'da Aleksander Sörloth fırtınası esiyor...

Kasımpaşa filelerine üç gol bırakarak, Bordo-Mavili forma altında ilk hat-trickini yapan Norveçli oyuncu için ülkesinden de övgü dolu sözler geldi. 24 yaşındaki santrforun Kasımpaşa maçında takımının ikinci, dördüncü ve altıncı golüne imza attığına değinen Norveç basını, Süper Lig’de de 15 golle krallık yarışında ilk sırada olduğuna vurgu yaptı. Norveç basını Sörloth’un bu performansını “Zirvede yalnız kral” başlığıyla okuyucularına duyurdu. Haberin içeriğinde Sörloth’un her geçen gün daha iyiye gittiği belirtildi ve 18 golle kariyerinin en golcü sezonunu geçirdiği bilgisi paylaşıldı.

Norveç’in önde gelen yayın organları arasında yer alan Nettavisen, Linnes’in de Galatasaray’a geri döndüğünü ve ikinci yarının ilk maçında forma giydiğini duyurdu. G.Saray’ın Falcao ile üç puana uzandığı belirtildi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU