16 Haziran 2022 14:12 | Son Güncelleme: 16 Haziran 2022 14:15

Abdülkerim Bardakcı transferi için beklenen açıklama İlhan Palut'tan!

Konyaspor'un yıldızı Abdülkerim Bardakcı transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör İlhan Palut, Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan'a yaptığı açıklamada Abdülkerim Bardakcı için net ifadeler kullandı.

Konyaspor'da gündem Abdülkerim Bardakcı... Anadolu ekibinin teknik direktörü İlhan Palut, Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan'a yaptığı açıklamada, Abdülkerim için takımda kalması yönünde rapor sunduğunu belirtti. Ancak Palut, her halükarda A ve B planlarının hazır olduğunu da ekledi.

Süper Lig'de uzun süre şampiyonluk yarışında olan ve ligi 3. bitirerek Avrupa bileti alan Konyaspor'un başarılı hocası İlhan Palut, transfer sürecine dair önemli sözler söyledi. Palut yaptığı açıklamada, "Yönetime Abdülkerim Barcakcı'nın takımda kalmasını istediğimi söyledim. Kim istemez bu oyuncuyla devam etmeyi? Oyuncuların da bir kariyer planlaması vardır, onların da amaçları hedefleri var. Yönetimin transfer görüşmeleri olduğunu biliyorum. İlhan Palut açısından iki plan var. Bir Abdülkerim'li plan bir de Abdülkerim'siz plan var. Ben de taraftarlar gibi süreci takip ediyorum" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor
BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU