23 Eylül 2020 11:44 | Son Güncelleme: 23 Eylül 2020 11:44

Erol Bulut'un derbi düşüncesi!

Ligin ilk iki maçında sergilenen oyun ve golcü eksikliği Erol Bulut'u Galatasaray derbisi öncesinde sıkıntıya soktu. Alınacak bir mağlubiyet, tecrübeli teknik adamın kredisini düşürebilir.

(AKŞAM)

Süper Lig’in ikinci haftasında 9 kişilik Hatayspor’a karşı alınan beraberlik Fenerbahçe’de moralleri bozdu…

Takımın sahadan üç puanla ayrılamamasının ardından hedef tahtasına teknik direktör Erol Bulut konuldu. Elindeki tek santrfor olan Frey’yi 90 dakika yedek beklettiği için eleştirilen tecrübeli teknik adamın yaptığı oyuncu değişiklikleri de hatalı bulundu.

Yaşanan 2 puanlık kaybın yanı sıra hafta sonu Galatasaray’la derbi mücadelesinde karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Erol Bulut’u bir de derbi stresi sardı. Oyun planının oturmaması ve golcü transferinin yapılamaması Erol Bulut’un ellerini dev derbi öncesinde bağladı… 

Galatasaray’ın oynadığı oyun ve aldığı sonuçlar göz önünde bulundurulduğunda yaşanacak bir mağlubiyet hem Fenerbahçe’nin 3. haftada ezeli rakibinin 5 puan gerisine düşmesine neden olacak hem de Erol Bulut’un kredisini ciddi orada düşürecek.

Bu arada, “Eltelegrafo.com" Ener Valencia’nın Hatayspor maçında uzun bir aradan sonra forvet oynamasına değindi ve “Erol Bulut onun iyi niyetini gördü ve 90 dakika oynattı.” ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ