21 Aralık 2021 09:39 | Son Güncelleme: 21 Aralık 2021 09:40

''Kararı Beşiktaş verecek!''

Beşiktaş'ın gündemindeki hoca adaylarından olan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Lig Radyo'da Mixed Zone programına konuk oldu. Çalımbay, hakkında çıkan iddialar ile ilgili olarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Lig Radyo'da editörümüz Ömer Necati Albayrak'ın sunduğu 'Zen Poliklinik Saç Ekim Merkezi Mixed Zone' progamına konuşan deneyimli teknik adam Beşiktaş iddialarına yanıt verdi. Şu anda böyle bir konuyu konuşmaya gerek olmadığını vurgulayan başarılı hoca, "Çünkü bana kimseden bir teklif gelmedi. Direkt olarak görüştüğüm de kimse olmadı. O yüzden bu konuda bir şey söylemek doğru olmaz. Beşiktaş Yönetimi bir hoca konusunda karar vermişti. Ancak o olmadı. Şimdi yine durumu değerlendirip en doğru kararı vereceklerdir" ifadelerini kullandı.

'Serimiz devam edecek'

Takımının son haftalarda ortaya koyduğu performanstan son derece memnun olduğunu dile getiren Çalımbay, "4 maçlık zorlu bir seriden galibiyetlerle ayrıldık. Bu beklediğimiz ve istediğimiz bir şeydi. Daha iyisini de yapmak istiyoruz. Geçen sezonki gibi uzun bir seriyle hedefimiz üst sıralarda yer almak" açıklamasında bulundu.

'Kerem, Mert Hakan gibi'

Son haftalarda şans bulan genç oyuncu Kerem Atakan Kesgin hakkında da konuşan Çalımbay, "Kerem, geleceği olan akıllı bir oyuncu. Son maçta bir sakatlık yaşadı. Fiziksel olarak biraz daha kuvvetlenmesi lazım. İleride onun aynı Mert Hakan gibi bir çıkış yapmasını bekliyorum" sözlerini sarf etti. 

'Kararı Beşiktaş verecek!'

Tecrübeli çalıştırıcı Rıza Çalımbay, hakkında çıkan iddialar ile ilgili olarak; "Direkt olarak görüştüğüm kimse olmadı. O yüzden bu konuda bir şey söylemek doğru olmaz. Beşiktaş durumu değerlendirip en doğru kararı verecektir.'

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLADI! İLK ETABI FABIO JAKOBSEN KAZANDI
Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar