22 Temmuz 2020 16:45 | Son Güncelleme: 22 Temmuz 2020 16:46

Beşiktaş Mirin için kararını verdi

Victor Ruiz'in gidişinin ardından Enzo Roco'ya da veda edecek olan Siyah-Beyazlılar, takıma dönecek olan Isimat-Mirin'i yedekte tutuyor.

(Sabah)

Toulouse, sezon başında kiraladığı Isimat-Mirin'in satın alma opsiyonunu kullanmayarak oyuncuyla yollarını ayırdı. Ruiz'in gidişinin ardından Roco'ya da veda edecek olan Beşiktaş, tekrar takıma dönecek olan Mirin'i ise yedekte tutuyor.

Stopere iki transfer yapmayı planlayan siyah-beyazlılar, iyi bir teklif gelene dek Mirin'i göndermeyecek ve Fransız futbolcudan bonservis bedeli kazanacak. Ocak 2019'da 350 bin Euro bonservis bedeli ile transfer edilen Mirin, takımda kalması halinde önümüzdeki sezon için 1.2, sonraki yıl için de 1.3 milyon Euro garanti ücret alacak.

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı