31 Ocak 2024 15:50 | Son Güncelleme: 31 Ocak 2024 16:57

Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!

Yayın hayatına başladığı 1994 yılı Ocak ayından bu yana radyoculuğun gelişmesine öncülük eden Alem FM bu yıl 30'uncu yaşını, futbolun sporun güzelliğini radyo frekansı vasıtasıyla kitlelerle paylaşmak olan Lig Radyo ise 18. yaşını tüm ekibiyle mini bir partide kutladı. TürkMedya yöneticileri ve çalışanları da bu mutlu gününde Alem FM ve Lig Radyo'yu yalnız bırakmadı.

Tüm Türkiye’ye yayın yaparken, canlı yayın aracı ile de karış karış gezerek dinleyicileriyle buluşan Alem FM; genç, dinamik programcıları ve keyifli yayın akışı ile her geçen gün kendini yenilemeye devam ediyor.

Deneyimli programcıları, dinamik yayın anlayışı, hızlı, doğru ve tarafsız habercilik bakışı, futbolun bir eğlence; sporun hayat olduğu felsefesine inanmış radyoculuk ilkesiyle Lig Radyo; saygın reyting peşindeki koşusuna devam ediyor.

Radyolar Genel Müdürü Sibel Toprak Egemen, ‘’Alem FM, 30 yıldır çizgisini bozmadan Türkçe pop alanında yayın yapıyor. 30 yıldır her zaman radyolar arasında lider konumda ve ilk özel radyolardan bir tanesi. Lig Radyo ise spor alanında faaliyet gösteriyor, biraz daha içeriklerin özel bir mecramız. Spor Türkiye’nin her zaman gündemi, özellikle futbol… Lig radyo bu anlamda hızlı ve son dakika gelişmelerle 18 yıldır dinleyicisiyle buluşuyor.’’ dedi.

Alem FM Türkiye'nin ilk özel radyolarından biri olmasının yanısıra, erişimi en yüksek özel radyoların başında geliyor. Lig Radyo, yılın her günü sporun son dakika bilgilendirmeleri, canlı yayın ve yorumları, ses getiren röportajları ve manşet olan haberleriyle TürkMedya bünyesinde bir çok önemli işe imza attı.

Alem FM ve Lig Radyo, birçok merkezden ve dijital platformlardan dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

 

 

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE