20 Eylül 2023 17:38 | Son Güncelleme: 20 Eylül 2023 17:38

2023 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN BİR SONRAKİ DURAĞI: ANKARA

2023 Türkiye Futgolf Şampiyonası’nin beşinci etabı olan Ankara Cup, 22-24 Eylül 2023 tarihlerinde Ankara’daki Regnum Country & Golf Club’ta düzenlenecek.

2018 yılında kurulan Futgolf Gençlik ve Spor Derneği (FGSD) tarafından organize edilen 2023 Türkiye Futgolf Şampiyonası’nın beşinci etabı, bu hafta sonu Ankara’da 100’e yakın oyuncunun katılımıyla düzenlenecek.

2023 Türkiye Futgolf Şampiyonası’da, Kulüpler Ligi ve Bireysel Klasman Sıralaması olmak üzere iki ayrı kategori bulunuyor. Futgolfçüler, bu şampiyonadaki turnuvalarda hem bireysel olarak hem de yer aldıkları kulüpleri temsil ederek mücadele ediyor.

Ankara Cup’ta eski A Milli Takım oyuncularından Aydın Yılmaz da mücadele edecek.

Sponsor destekleri devam ediyor

2023 Türkiye Futgolf Şampiyonası’nın beşinci etabı olan Ankara Cup’a, bundan önceki dört etapta da olduğu birçok sponsor destek verecek. Maçkolik, Acıbadem Sports, Mohair & Angora, Pusula Enerji, Otto Nuts, Lig Radyo, Makhill Taşımacılık, Renk Matbaa bu önemli turnuvanın sponsorları arasında yer alıyor.

Ankara Regnum Golf & Country Club’taki Ankara Cup organizasyonu kapsamında ayrıca; Maçkolik Pairs Cup (çiftli oyun), Mohair & Angora Hole In One Challenge (tek atışta futgolf deliğine topu sokma) ve Makhill Taşımacılık ChipShot Challenge (ayakla basket atma) gibi eğlenceli yarışmalar da düzenlenecek.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU