22 Nisan 2024 16:55 | Son Güncelleme: 22 Nisan 2024 16:56

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR

Tour of Türkiye’de 23 Nisan coşkuyla kutlanacak. Neşeli etkinliklere sahne olacak organizasyonun co-sponsoru Mosso Bisiklet, çocukları unutmayarak TUR’un 59. yılına özel 59 çocuğa bisiklet hediye edecek.

Tour of Türkiye’de 23 Nisan coşkuyla kutlanacak!

Antalya’dan Kemer ve Kaş’a, Fethiye’den, Marmaris’e, Bodrum’dan Kuşadası’na, Manisa’dan (Spil Dağı), Çeşme ve İzmir’den İstanbul’a ulaşan dev organizasyonu ile Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olan 59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, dünyaca ünlü bisikletçilere 1.188 kilometrelik masalsı parkurunda 14 ülkeden 25 takım, 175 bisikletçi ve yaklaşık 2.000 kişilik dev organizasyona 21-28 Nisan tarihleri arasında Turkuaz rekabete ev sahipliği yapıyor.

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek 59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ana sponsoru Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve “Powered By” konumlaması ile Türk Hava Yolları. Co-sponsor MOSSO, bisiklet sektörünü temsilen TUR’a değer katıyor. 

23 Nisan’da Rota Çocuklar

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 3. Etabı olan Fethiye – Marmaris etabında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanacak.

Fethiye - Marmaris etabının hem start hem de finiş alanlarında çocukları birbirinden özel ve eğlenceli etkinlikler bekliyor.

Mosso ile 59 Çocuk Bisiklet Hayallerine Kavuşacak

Muğla Valiliği, Muğla İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Marmaris Kaymakamlığı ve Marmaris Belediyesi destekleriyle belirlenen 9-12 yaş aralığındaki çocuklara, TUR2024’ün 3. etabının finiş noktası olan Abdi İpekçi Parkı’nda yaşamı ve doğayı temsil eden yeşil mayonun sponsoru Mosso Bisiklet, 59 adet bisiklet hediye edecek. Çocukları bisikletle buluşturmayı hedefleyen Mosso Bisiklet, TUR2024’e değer katmaya devam ediyor.

TUR2024’de Çocuklara Özel 23 Nisan Sürüşü

Dünyaca ünlü bisikletçilerin finiş noktasında Mosso ile hayallerine kavuşan çocuklara özel, 200 metrelik TUR 2024 23 Nisan sürüşü düzenlenecek. Artistik bisikletin dünya şampiyonu Viola Brand, eşsiz gösteriyle çocuklara eşlik edecek.

Diğer Haberler

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu sona erdi
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda yedinci gün!
59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda altıncı gün!
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ