29 Ağustos 2015 17:07 | Son Güncelleme: 02 Eylül 2015 16:59

Beşiktaş'ta tek yol 1. Lig!

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Kamil Söz, Beşiktaş camiasına yakışır bir takım oluşturmak istediklerini söyledi.

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Kamil Söz, 1. Lig'e yükselmeyi amaçladıklarını  belirterek, "Amacımız, siyah-beyazlı camiaya yakışır bir takım oluşturmak" dedi.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesine açıklamada bulunan Söz, geçen sezon şanssız bir şekilde 2. Lig'e düştüklerini belirterek, "Amacımız öncelikle 1. Lig'e çıkmak ve Beşiktaş camiasına yakışır bir takım oluşturmak. Şu an Türkiye'deki 2. Lig, Avrupa'daki birçok 1. ligden daha kaliteli. O yüzden hiçbir şey kolay değil. Temennim, sakatsız bir sezon geçirip, 1. Lig'e oturmuş bir kadro ile çıkmak" ifadelerini kullandı.

Kadrodaki 6 oyuncusunun 20 Yaş Altı Milli Takımı'nda yer aldığını vurgulayan Söz, bu sporcuların Beşiktaş'a uzun süre faydalı şekilde hizmet edeceklerini anlatarak, siyah-beyazlı taraftarlardan yeni sezonda destek istedi. AA

Diğer Haberler

Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU